placeholder

Webinar:   Vill du lära dig mer om smarta digitala mötesrum och samarbetsverktyg?

Gibon tillsammans med Microsoft bjuder in till två gratis webinar, där du får lära dig mer om hur ni kan skapa det digitala mötesrum som krävs idag när medarbetare jobbar allt mer hemifrån. Distansarbetet ökar kraftig vilket sätter nya krav på tekniken.

Del 1: Microsoft Teams

Detta tillfälle är riktat till dig som är nybörjare i Microsoft Teams och vill få grundläggande kunskaper. Vi guidar dig genom hur du och dina kollegor skapar samarbetsytor och kommunicerar på ett effektivt sätt och få förståelse för hur vi kan koppla mötesrummet till Teams.

Vi visar även möjligheterna med onlinesamarbete genom att:

  • delta i olika team och kanaler
  • bjuda in interna deltagare och gäster från andra företag till ditt team
  • kommunicera via chatt, delar filer och anteckningar
  • skapa digitala möten
  • använda sökfunktionen på ett smart sätt i Teams

Det enklaste sättet att skaffa Teams är att köpa Microsoft 365 Business Standard. Då ingår Microsoft Teams, OneDrive och alla andra Business-appar.

Datum: 11 juni kl 09.00 - 10.00


Del 2: Microsoft Teams Rum

I webinar del 2 kommer vi att fokusera på hur Teams kan underlätta dina möten när du och dina kollegor börjar komma tillbaka till kontoret igen.

Med hjälp av Microsoft Teams Rum är hybrida möten enklare än någonsin. Genom att koppla samman mötesrummet på kontoret med Teams kan du samla kollegor både på plats såväl som på distans på ett enklare sätt än någonsin.

Med endast en knapptryckning är bild och ljud igång i mötet – precis lika enkelt som när du sitter hemma. I detta webinar kommer Microsoft presentera sin vision och strategi kring mötesrummet och vi kommer även få ta del av lite inspiration kring smart utrustning som förenklar din vardag och ger effektivare möten.

Datum: 16 juni kl 09.00 - 10.00

G Logo

Kontakt

010-25 250 00

info@gibon.se

Våra kontor